OM OSS

Byggmästarna startades av Kristoffer Karlsson som har en lång erfarenhet från ett av de större förvaltningsbolagen i Sverige. Byggmästarna har 20 års erfarenhet när det gäller att renovera, förnya och reparera fastigheter.

Vi utför alla typer av arbeten och vi åtar oss gärna helhetskonceptet gällande renoveringar, ombyggnader, underhåll och -byten. Vi löser de flesta önskemål inom fastigheterna & byggnaderna. Vi utför bland annat renovering av det så kallade miljonprogrammet, äldre fastigheter, kulturfastigheter, kontor och offentliga byggnader.

Vi är verksamma i hela storstockholm, men även andra orter vid efterfrågan. Vi vill behålla den personliga kontakten oavsett stor som liten kund. Vår målsättning är att alltid skapa långvariga samarbeten med våra kunder och där kvalitén och förtroendet står i fokus i första hand.

Vi tar oss an alltifrån mindre servicejobb till stora totalentreprenader och för oss är inget jobb för litet. Våra främsta projekt är badrum, kök, golv, målning, renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader, finsnickeri och inredning.

Våra uppdragsgivare

Vi arbetar med uppdrag från bostadsrättsföreningar, fastighets- och förvaltningsbolag och privatpersoner.

Välkommen till oss!